Vergoedingen

Eigen risico
Het wettelijk eigen risico (€ 385,- voor 2021) is van toepassing op alle vergoedingen die plaatsvinden uit de basisverzekering. Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen dus buiten het wettelijke eigen risico.

Volledige prothese: Aangezien wij met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst hebben afgesloten, worden de kosten van de totale behandeling in rekening gebracht. Waarna u een acceptgiro van uw zorgverzekeraar ontvangt voor uw eventuele eigen bijdrage.

Volledige prothese op implantaten: Na goedkeuring door de zorgverzekering geldt een procentuele eigen bijdrage per kaak. Het resterende bedrag wordt vergoed.

Partiële (frame-) prothese: Wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende tandartsverzekering.

Immediaatprothese: Prothese wordt voor 75% vergoed uit de basisverzekering. Overige vergoeding mogelijk uit een aanvullende (tandarts-) verzekering. Het trekken van de tanden en kiezen wordt (gedeeltelijk) vergoed uit een aanvullende (tandarts-) verzekering.

Reparatie of rebasing volledige prothese: Na goedkeuring door de zorgverzekering geldt een procentuele eigen bijdrage per kaak.

Reparatie of rebasing partiële (frame-) prothese: Wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende tandartsverzekering.

Voor meer informatie neem gerust contact op.
 

Vergoeding

Vergoedingen 75% tot 100% door uw verzekerings maatschappij (in bijna alle gevallen)

Zorgverzekeraars

Kijk op deze handige pagina voor de vergoedingen.

Tandprotetische praktijk Yvette van Cromvoirt

Past. Huijbenplein 21
5981 BH Panningen

info@tppyvancromvoirt.nl
077 - 400 01 28